top of page

OOOPs

I. T.  M A N A G E M E N T
Your partner for I.T
I.T HAS NEVER BEEN SO COOL
À propos

HOE KUNNEN WE

JE HELPEN?

Onze ervaring in verschillende sectoren, zoals reclame, advocatenkantoren, onroerend goed, zakencentra en vele dienstverlenende bedrijven, stelt ons in staat u te adviseren en de beste oplossingen voor uw bedrijf te realiseren.  

 

We zoeken altijd samen met u naar de beste oplossing die past bij uw behoeften en uw groei. We zoeken samen met u naar de beste leveranciers om u in staat te stellen nieuwe technologieën op de markt te introduceren, maar ook om bewezen en betrouwbare technologieën in te voeren.

HET HEEFT  NOOIT  GEWEEST  DUS

COOL

duval Guillaume Building.jpg
stpl.jpg

André Duval  Vertrouwde mij om het Stookplaats-netwerk op te zetten, een prachtig Business center gelanceerd in september 2018, dat plaats biedt aan meer dan 100 mensen in een onvergelijkbare werkomgeving.

Het opzetten van het Publicis één computernetwerk in de douanehal, voor de gelegenheid volledig gerenoveerd, geschikt voor maximaal 300 personen.

hdd.jfif
HHD2.jpg
stpl4.JPG
stockers2.jpg

Project 2020:

Havenstation

IMG_20191125_171201_edited.jpg
IMG_20191125_163434.jpg
IMG_20191125_163702.jpg
eric.jpg

Over mij

Al meer dan 25 jaar actief in de IT en van jongs af aan gepassioneerd. Ik heb een passie voor nieuwe technologieën. Ontdek nieuwe oplossingen die het beste voldoen aan de verwachtingen van mijn klanten.  Test ze en plaats ze bij de beste partners .

Door mijn ervaring kan ik u op velerlei gebied begeleiden.  Bij het beheren van uw wagenpark , het opzetten van een CRM of boekhouding. Van Winbooks tot SAP, ik kan u ondersteunen in uw ontwikkeling .

Beveiliging is ook een gebied waarin ik u kan bijstaan.  Door de jaren heen heb ik veel oplossingen kunnen testen en u daarom kunnen helpen bij een optimale keuze.

Mijn favoriete gebied  blijft het contact met de gebruikers.  Daarom blijf ik ook op alle niveaus ondersteuning bieden.

  • LinkedIn - Black Circle
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • help
Contact
bottom of page