top of page

er achter komen  ONS

DIENSTEN

grand plasma

NETWERKEN

In het hart van het computersysteem bepaalt de architectuur van het netwerk de mogelijkheden ervan. De harmonieuze ontwikkeling ervan vereist beheersing van de complexiteit en evolutie van steeds meer onderling verbonden systemen (internet, virtuele privénetwerken), waarvoor Ooops u zijn expertise biedt in alle stadia van zijn ontwikkeling.  :

 

Ontwerp

Implementatie

Nieuwe technologie

Travailler sur l'ordinateur

Onderhoud

Wij bieden u een compleet assortiment onderhoudsoplossingen voor uw IT-systeem, zodat u bij ons altijd het antwoord vindt dat is aangepast aan uw werkorganisatie.  :

 

Preventief onderhoud

Corrigerend onderhoud

Onderhoud op afstand

affichage calendrier.JPG

Urenregistratie op maat

Onze hoofdactiviteit wezen gericht op de dienstensector, hebben we een web-based applicatie waarmee u de tijd van uw medewerkers te beheren op projecten, opdrachten ontwikkeld.  

 

Deze applicatie is volledig aanpasbaar.  Neem gerust contact met ons op om een demo aan te vragen.  U vindt ook enkele screenshots in het meer gedeelte van onze site.

Empire State Building

ADVIES

Onze ervaring van meer dan 25 jaar in IT stelt ons in staat u te helpen bij het kiezen van oplossingen die zijn aangepast aan uw behoeften.  Analyseer samen met u aanbiedingen en controleer of ze aansluiten bij uw wensen. Controleer zelf of de keuze van leveranciers past bij deze oplossing.

Onze missie kan dan in totale neutraliteit worden uitgevoerd omdat wij u alleen onze expertise ter beschikking stellen en in dit geval niet voor de uitvoering zorgen. Onze missie gaat dan van de eenvoudige analyse van een ontvangen offerte tot de volledige opvolging van het dossier.

B-60-P.jpg

Onze ONLINE HULP FORMULES

Wilt u de variabele kosten gerelateerd aan IT beheersen?  ?

 

Als u de kosten beheert tijdens de installatie van uw computernetwerk, hoe zit het dan met uw ondersteuning voor het onderhoud en de evolutie van een krachtige tool die beantwoordt aan de huidige uitdagingen  ?  Het steeds gevarieerder aanbod van tools stuwt ons naar steeds meer connectiviteit, meer snelheid maar ook meer complexiteit.

 

Wie heeft er nog nooit een dag uitgetrokken om hun e-mails met hun iPhone te verbinden, hun mailbox op hun computers te configureren, hun agenda's te synchroniseren ...

 

En toch zijn deze tools onmisbaar geworden voor een hogere productiviteit en een betere service voor uw klanten.  Net zoals u geen controle heeft over de problemen die zich kunnen voordoen, heeft u ook geen controle over de kosten van het oplossen van problemen.

 

Met een maandelijks pakket kunnen gebruikers zonder tijdslimiet contact met mij opnemen om hun IT-vragen te stellen en hun dagelijkse problemen op afstand op te lossen.

Zo hebben uw gebruikers niet langer de autorisatie van hun management nodig om een interventie aan te vragen.  Zo winnen ze aan efficiëntie.  Voor een vast maandelijks bedrag heeft u immers de zekerheid dat uw medewerkers IT-ondersteuning krijgen.

Dit pakket is automatisch verlengbaar, maar dat kan  altijd met een kennisgeving van 15 dagen voor de deadline om uw pakket te stoppen.

bottom of page