top of page

OOOPS

IT MANAGEMENT

À propos

HOE KUNNEN WE
HELPEN?

Onze ervaring in verschillende sectoren, zoals reclame, advocatenkantoren, onroerend goed, zakelijke centra en vele dienstverlenende bedrijven, stelt ons in u te adviseren en de beste oplossingen voor uw bedrijf te creëren. We zijn altijd op zoek naar de beste oplossing voor uw behoeften en groei. Ik zoek samen naar de beste leveranciers om u in te stellen de nieuwe technologieën op de markt over te nemen, maar ook om bewezen en betrouwbare technologieën te installeren.

'HET HEEFT  NOOIT  GEWEEST  DUS

KOEL

stpl.jpg

André Duval vertrouwde mij toe om het Stookplaats-netwerk op te zetten, een prachtig Business center gelanceerd in september 2018, dat plaats biedt aan meer dan 100 mensen in een onvergelijkbare werkomgeving.

Implementatie van het Publicis one computernetwerk binnen het douanehotel, volledig gerenoveerd voor de gelegenheid, geschikt voor maximaal 300 personen

hdd.jfif
HHD2.jpg
stpl4.JPG

Over mij

eric.jpg

Al meer dan 25 jaar actief in de IT en van jongs af aan gepassioneerd. Ik heb een passie voor nieuwe technologieën. Ontdek nieuwe oplossingen die het beste voldoen aan de verwachtingen van mijn klanten.  Test ze en plaats ze bij de beste partners .

Door mijn ervaring kan ik u op velerlei gebied begeleiden.  Bij het beheren van uw wagenpark , het opzetten van een CRM of boekhouding. Van Winbooks tot SAP, ik kan u ondersteunen in uw ontwikkeling .

Beveiliging is ook een gebied waarin ik u kan bijstaan.  Door de jaren heen heb ik veel oplossingen kunnen testen en u daarom kunnen helpen bij een optimale keuze.

Mijn favoriete gebied  blijft het contact met de gebruikers.  Daarom blijf ik ook op alle niveaus ondersteuning bieden.

  • LinkedIn - Black Circle
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
Contact
bottom of page