top of page

Online hulp NOs formules

Onze ONLINE HULP FORMULES

Wilt u de variabele kosten gerelateerd aan IT beheersen?  ?

 

Als u de kosten beheert tijdens de installatie van uw computernetwerk, hoe zit het dan met uw ondersteuning voor het onderhoud en de evolutie van een krachtige tool die beantwoordt aan de huidige uitdagingen  ?  Het steeds gevarieerder aanbod van tools stuwt ons naar steeds meer connectiviteit, meer snelheid maar ook meer complexiteit.

 

Wie heeft er op een dag niet zijn haren uitgetrokken om zijn e-mails met zijn iPhone te verbinden, zijn mailbox op zijn computers te configureren...

 

En toch zijn deze tools onmisbaar geworden voor een hogere productiviteit en een betere service voor uw klanten.  Net zoals u geen controle heeft over de problemen die zich kunnen voordoen, heeft u ook geen controle over de kosten van het oplossen van problemen.

Wij brengen u oplossingen op maat.

 

Om bedrijven te helpen aan de behoefte aan kostenbeheersing te voldoen en tegelijkertijd een efficiënte IT-service te behouden, heb ik een nieuw type interventieservice ontwikkeld, in de vorm van een fixed price-pakket.

 

Met dit maandelijkse pakket kunnen gebruikers zonder tijdslimiet contact met mij opnemen om hun IT-vragen te stellen  en hun dagelijkse beslommeringen op afstand oplossen.

Zo hebben uw gebruikers niet langer de autorisatie van hun management nodig om een interventie aan te vragen.  Zo winnen ze aan efficiëntie.  Voor een vast maandelijks bedrag heeft u immers de zekerheid dat uw medewerkers IT-ondersteuning krijgen.

Dit pakket is automatisch verlengbaar, maar dat kan  altijd met een opzegtermijn van 15 dagen voor de deadline  stop je pakket.

Ontdekken

Neem contact met mij op via het contactformulier voor meer informatie

bottom of page